Ansøg nu
»

Introduktion

– du bliver uddannet og coachet i gang med jobbet...

Får man introduktion til kommunikation og marketing?

Når du starter på studiejobbet, vil du først gennemgå et introforløb. Dette forløb har til formål at sikre dit kendskab til love og regler forbundet med arbejdet. Du vil på intro også få mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med virksomheden og virksomhedens værdier. Introforløbet indeholder også basale elementer i salgs- og kommunikationstræning. Der fokuseres på både på teori og praktik i introforløbet.

Når du kommer i gang, vil du få guidelines til, hvordan du skal tackle dialoger bedst muligt. Du vil også modtage løbende coaching og derigennem blive guidet i, hvordan du kan blive dygtigere til dit arbejde.

Coaching vil både foregå som "én til én-seancer" samt i grupper. Der vil til coachseancerne blive arbejdet meget intenst med metodik/teknik samt helt naturlige ting som gejst, motivation og personlig udvikling. Alt sammen med ét eneste formål: At fremelske dit sande kommunikationstalent.

Ansøg her.

Du vil gennemgå et introforløb, som sikrer dit kendskab til love og regler forbundet med studiejobbet. Du bliver bekendt med virksomhedens værdier og modtager træning i salg og kommunikation.