Ansøg nu
»

Fleksibelt studiejob

- du bestemmer selv arbejdstiden i forhold til studier...

Hvordan er mødetiden og fleksibiliteten for studiejobbet?

Du bestemmer på mange måder selv, hvordan du gerne vil planlægge dit arbejde og dine vagter på dette studiejob. Vi har åbent alle dage, så muligheden for at få studiejobbet til at passe med dine studier, ferier eller fritidsaktiviteter er stor! Skulle du blive forhindret i forhold til en planlagt vagt, så giver vi dig fuld mulighed for at bytte vagten med en af dine kolleger. Vi har også åbent om aftenen, så hvis du har brug for at arbejde efter skoletid er det også en mulighed.

Men studiejobbet har dog nogle retningslinjer for hvilke og hvor mange vagter, du skal have over en given periode. Ligesom der i visse tilfælde kan blive brug for, at du tager ekstra vagter. Hvad angår planlægningen af vagter, så arbejder vi efter det princip, at vi skal hjælpe hinanden – dog inden for rimelighedens grænser. På den måde får vi tingene til at glide bedst muligt, hvilket resulterer i et godt studiejob. Og det gælder jo også for dine kollegaer at de skal være fleksible. Så kan I sammen som et team lettere få hinandens hverdag til at glide gnidningsfrit.

Fleksibiliteten for studiejobbet gælder for så vidt også din løn. Her tilbyder vi to pakker: Den ene pakke er en fast timeløn med loft på bonus – og den anden en lidt lavere timeløn UDEN loft på bonus.

Med et fleksibelt studiejob behøver du ikke at bede om ferie eller være bange for at du kun kan arbejde mindre i eksamensperioder. Du kan sagtens arbejde meget i de perioder, hvor skolen ikke fylder så meget og så lidt mindre i de andre perioder. På den måde kan du også arbejde mere, hvis du har brug for lidt mere løn.

Ansøg her.

Planlæg selv dine arbejdstider på dette studiejob. Vi har åbent alle dage, så muligheden for at få studiejobbet til at passe med dine studier, ferier eller fritidsaktiviteter er stor!