Ansøg nu
»

Få et studiejob!

- klik på "ansøg nu" og du er godt i gang...

Hvordan får du studiejobbet som telemarketing agent?

Telemarketing agenterne er primært i aldersgruppen 16-29 år. Og vi søger altid nye medarbejdere. Det primære krav til dig er, at du har gode kommunikationsevner – så sørger vi sammen for at uddanne og coache dig til din specifikke opgave. Så alt du skal gøre er at kontakte os - så guider vi dig videre.

Som telemarketing agent kan du komme til at arbejde med mange forskellige projekter. Fælles for dem alle er dog, at der er fokus på at sælge eller skabe "merværdi" på den ene eller den anden måde.

Vi bor meget centralt i Århus – lige ved Banegården, Rutebilstationen og Aarhus Street Food. Det er derfor utroligt nemt at komme hertil, da busser og tog går "lige til døren". Hertil kommer, at vores kontor ligger midt i "byens puls". Vi vil nemlig gerne, at det er så nemt som muligt for dig at komme på arbejde.

 

Telemarketing agenterne er primært i aldersgruppen 16-29 år. Og vi søger altid nye medarbejdere. Det primære krav til dig er, at du har gode kommunikationsevner – så sørger vi for at uddanne dig.