Ansøg nu
»

Stemning & studiejob

Du skulle derfor gerne komme på arbejde med et smil...

Hvad er det bedste ved jobbet?

Vi arbejder hver uge, dag, time, sekund… med at skabe det bedst mulige studiejob. Og vi ved, at arbejdet med salg og service i form af telemarketing er hårdt, så derfor er stemning, kultur, fysiske rammer m.v. utroligt vigtige faktorer for, at du kan få en god dag – og det skal du have, da du er vores vigtigste aktiv.

Din nærmeste leder bliver en af vore coaches. Deres fornemmeste job er at sikre, at du har det godt, og at du bliver bedre og bedre til dit arbejde. Du skulle derfor gerne komme på arbejde med et smil og gå hjem fra studiejobbet med et endnu større smil.

Hertil kommer, at vi arbejder meget med den brede accept af mangfoldighed. Det lyder godt nok lidt kryptisk. Men når mange forskellige mennesker er samlet ét sted, så er det vigtigt, at vi accepterer hinandens forskelligheder og giver plads til det gode fællesskab, der er en del af studiejobbet / studenterjobbet / fritidsjobbet.

Vi arbejder hver dag på at skabe det bedst mulige telemarketing studiejob; stemning, kultur og fysiske rammer er utroligt vigtige faktorer, for at du kan få en god dag, da du er vores vigtigste aktiv.