Ansøg nu
»

Har du også lyst til lidt mere af det sjove i hverdagen?

Så er det måske tid til et fleksibelt studiejob!

Nu er det efterhånden snart ved at være februar. Det betyder forhåbentlig, at du er ved at falde til på studiet, eller måske skal du snart i gang igen, efter en masse eksamener. Hvis du er en af de mange, som er ved at vænne sig til at leve på SU, så har du nok opdaget, at efter husleje og mad, så er der ikke mange penge tilbage. I hvert fald ikke til at det sjove, som at gå på café, shopping med vennerne og byture med veninderne.

 

Derfor står du måske lige nu og er på udkig efter et fleksibelt studiejob, som passer ind i dit skoleskema, jamen så er du kommet til det rigtige sted. Hvordan kan vi garantere dig fleksibilitet spørger du nok dig selv, men det kan vi, fordi vi planlægger din vagtplan i tæt samarbejde med dig. Derfor er studie-job Aarhus, nok et af de mest fleksible studiejobs du kan få. Vores fleksibilitet betyder også, at du kan få dagvagter, de dage du har fri fra studie, og ellers har vi også et aftenhold to gange om ugen. Dermed har du fleksibiliteten til at tilrettelægge dine dage lige som det passer dig. Ud et fleksibelt studiejob, så får du også en masse dejlige kollegaer. Og det er i dette samarbejde vi opnår at få en fed dagligdag og atmosfære her ved studiejob Aarhus. Sammen med fleksibiliteten og fede kollegaer så får du også en masse kompetencer du kan bruge videre i dit liv. Samtale og salgsteknikker, samt behovsafdækning er bare nogle af de kompetencer du får hos os. Alle disse kan bruges på studiet, i privaten eller i fremtiden. Det at kommunikere er noget vi bruger konstant, og derfor er det kun et plus at blive dygtig til det.

 

Så hvis du bare er blevet lidt interesseret i et fleksibelt studiejob, der klæder dig på til fremtiden, så send en ansøgning, og så tager vi en uforpligtende snak, hvor du kan prøve at mærke atmosfæren selv, og se hvor fed og fleksibel en arbejdsplads du kan få hos Studiejob Aarhus.

 

Psst, udover alt ovenstående så har vi også en masse lækre personalegoder, som en ung studerende kan få gavn af, det er bl.a. rabatter fra LogBuy en gratis fredagsøl på Thorkilds kælder. Så skynd dig at sende en ansøgning, det er meget nemt, og så kontakter vi dig.

 

Ansøg her.