Ansøg nu
»

Dit nye fleksible studiejob

Selvom pengene er en god motivationsfaktor for at finde et studiejob, så er det sjældent at pengene er alt. Studiet kan være udfordrende og til tider tidskrævende, derfor er fleksibilitet et nøgleord for mange studerende. Og hvis vi selv skulle sige det, så skal man lede længe efter et lige så fleksibelt studiejob som hos Studiejob-Aarhus. Du behøver ikke kun at tage vores ord for det, vi har spurgt en række studenterstudievejledere på AU om hvad de råder folk til, når nye studerende skal finde et studiejob.

 

Det der går igen hos vejlederne er, at de lægger vægt på vigtigheden i at finde et job der kan passe ind i dit travle studieskema, og her skal du både undersøge arbejdstiderne, samt hvor fleksibel din vagtplan bliver.

 

Fleksibilitet er en stor del af filosofien hos Studiejob-Aarhus. Med et studiejob hos os kan man f.eks. selv vælge sine vagter, dvs. at du kan planlægge skole, fritid og studiejob så det matcher dit liv perfekt, og det er en kæmpe fordel! Udover den fleksible arbejdstid så tilbyder vi også et studiejob i centrum af Aarhus, lige ved siden af Streetfood. Derfor får du ikke bare et fleksibelt studiejob, du får også et meget let tilgængeligt studiejob, hvor både busser og letbane kører lige til døren.  

 

Nu har du både pengene, og fleksibiliteten på plads, men vi skal videre, fordi der er mange flere fede ting og fordele ved at arbejde hos os. Atmosfæren og arbejdsmiljøet går vi meget op i. Derfor er det fede fællesskab med kollegaerne noget, som vi vægter meget højt. Derfor giver altid første øl på Thorkilds om fredagen, og udover det så afholder vi også fede arrangementer, som fredagsbarer, sommerfester og andre ting, hvor vi mødes og hygger os.  

 

Nu har du så hørt hvad et studiejob hos os kan give dig, men for lige hurtigt at opsummere, så er det et fleksibelt studiejob, med en central lokation og et ungt og et fedt arbejdsmiljø.

Er du interesseret så kan du ansøge lige her, og så tager vi kontakt til dig!