Ansøg nu
»

Går du og mangler nogle flere café-penge eller bare lidt mere til spas og gøgl?

Går du på gymnasiet og synes det er lidt træls ikke at have nok penge til den næste bytur eller den IPhone du går og mangler, så har du måske brug for et fleksibelt studiejob. Her hos studiejob Aarhus får du både fleksibilitet samt et ungt miljø, hvor det er nemt at udvide sin omgangskreds.

 


Hos Studiejob Aarhus får du et miljø, som består af mange gymnasiestuderende, som ligesom dig, har lyst til at tjene lidt penge til fritiden 😉 Udover et sjovt og uformelt arbejdsmiljø, med højt til loftet, så får du også en masse ekstra i posen. Tusindvis af rabatter på Visma-Logbuy, første øl hver fredag på Thorkildskælder, fede fredagsbarer og en masse fester. Derudover har vi en anbefalingsordning, hvor man kan få bonus, ved at anbefale sine venner til jobbet. Og når de så har været her et par måneder så får du 500kr i bonus. Så kender du nogle venner, det ville være sjovt at arbejde sammen med, jamen så skal du da bare i gang 😉

 

 

Derudover er der mulighed for at gå over på fuldtid i perioder af sommerferien, hvor du har brug for endnu flere penge, spas og gøgl. Eller hvis du er færdig med din gymnasietid til sommer, så kan du også få det fedeste sabbatårs-job (måske) i hele verden. Du skal bare forestille dig, dit deltidsarbejde, og hvor sjovt du havde det der, og så skal du bare gange det op til fuldtid.

 

 

Fleksibilitet er også noget vi er stolte over at vi er. Hvis du har mulighed for det, så kan du nemlig også komme ind og arbejde i dagtimerne. Og i de perioder du har eksamen, kan du arbejde mindre. Hvis der så er andre tidspunkter du har lyst til flere timer, jamen så siger du bare til, og så ordner vi det.

 

Har du lyst til at høre mere, så skal du bare søge her, og så tager vi fat i dig til en samtale